Slideshow-holder
Ondersteuning voor iedereen
Uw toekomst is onze zorg
Een prettige oude dag
Samen komen we eruit
gradient
Ondersteuning voor iedereen          Uw toekomst is onze zorg Een prettige oude dag Samen komen we eruit

Wie is Humaan

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Ger Wijnants en mijn thuisbasis is in Maastricht, maar voor jou zeker geen probleem, daar ik je thuis begeleid.
Ik heb mijn kennis en ervaring opgedaan in de praktijk en van hieruit mijn klantenkring opgebouwd. Na een loopbaan bij VGZ en diverse zorginstanties nam ik in januari 2012 de beslissing om zelfstandig mensen thuis te begeleiden.

Nu kan ik... je als thuisbegeleider, aan de keukentafel, een helpende hand bieden en zorgen wegnemen op het gebied van financiën, persoonlijke begeleiding, bankzaken, belastingen. Dit alles in samenspraak met jou op een spontane, open en professionele wijze inzichtelijk maken wat de mogelijkheden voor jou zijn.

In de loop der jaren staan voor mij de deuren open bij verschillende instanties. UWV, WMO, belastingen, Gemeente Maastricht, Sociale diensten Zuid Limburg, bouwverenigingen en zorginstellingen.
Natuurlijk kan ik dit niet helemaal alleen en durf te zeggen dat ik hiervoor goede contacten heb met:

Kikken C.S. advocaten
Metis Notarissen
Audrey Dreessens ergo therapeute
Paula Lotz ergo therapeute
Ergotherapie Heuvelland
Zoek jij oplossingen voor een maatschappelijk probleem neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek bij thuisbegeleiding HUMAAN.